Ajankohtaista‎ > ‎Koululla tapahtuu‎ > ‎

Taksvärkkipäivän 21.9. keräys

lähettänyt Perttu Kantola 12.11.2015 klo 2.20   [ 12.11.2015 klo 2.26 päivitetty ]

Taksvärkkipäivän tuotto Tapionkodille ja SPR:lle


Napapiirin yläasteella järjestettiin Taksvärkkipäivä maanantaina 21.9.2015. Oppilaat työskentelivät kukin tahollaan ja lahjoittivat tienestin hyvään tarkoitukseen.


Tänä vuonna Oppilaskunnan hallitus päätti lahjoittaa tuoton puoleksi vanhusten palvelukeskus Tapionkodin ja SPR:n katastrofirahaston kesken.


  • Viime vuonna muistimme paikallisia nuoria (Nuorisopsykiatrian poliklinikka Lähde) ja tänä vuonna halusimme muistaa paikallisia vanhuksia, kertoi oppilaskunnan puheenjohtaja Leevi Alakörkkö.


Rahojen luovutustilaisuus oli Tapionkodilla ja oppilaat pääsivät konkreettisesti näkemään minne rahat menivät. Vanhuksia oli paikalla runsaslukuinen joukko ja oppilaat aistivat kuinka paljon lahjoitus heille merkitsi. Rahallisen merkityksen lisäksi vanhuksia lämmitti kovasti, kun nuoret näkevät vanhustenhoidon tärkeänä asiana.


Viimevuotiseen tapaan SPR:n katastrofirahasto sai puolet 3360€ potista. Oppilaiden päättäessä asiasta todettiin SPR:n olevan luotettava taho, joka on tärkeällä asialla niin paikallisesti kuin maailmanlaajuisestikin.IMG_4376.jpg


Kuvassa vas. opettaja Tomi Juotasniemi, SPR:n Sirkka-Liisa Oinaala, oppilaat Leevi Alakörkkö, Camilla Autti, Essi Jäntti ja Tapionkodin Aulikki Mikkonen.Comments